DIN DÄCKSPECIALIST I UMEÅ

Däckhotell

Däckhotell i Umeå

Däckhotell

Däckhotell hos Klockarbäckens Däckservice i Umeå – enkel och bekymmersfri däckförvaring

Varför välja vårt däckhotell?

Hos Klockarbäckens Däckservice erbjuder vi däckhotell där vi sköter om dina däck när de inte är i bruk. Genom att välja vårt däckhotell, kan du vara trygg med att dina däck förvaras på bästa sätt. Vi tar hand om allt från säker förvaring till regelbunden kontroll och underhåll av dina däck. Vi anpassar vår servicenivå efter dina önskemål som kund. Det innebär mer utrymme för dig hemma och mindre bekymmer kring däckhanteringen. Dessutom kan du räkna med att vi byter dina däck vid behov.

Vårt erbjudande – ett femstjärnigt däckhotell

Vi är stolta över att kunna erbjuda vårt femstjärniga däckhotell i Umeå. Vi strävar efter att leverera bästa möjliga service till alla våra kunder. Därför innebär vår däckförvaring inte bara säker och trygg förvaring av dina däck, utan också en rad tilläggstjänster. Vi erbjuder bland annat däckkontroll, rengöring av däck och däckbyte vid behov. Och allt detta till en låg kostnad!

Däckförvaring i toppklass – säkerhet och bekvämlighet

Dina däcks säkerhet är en högsta prioritet för oss på Klockarbäckens Däckservice. Vårt däckhotell är utrustat med säkerhetssystem som övervakar dina däck dygnet runt, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att dina däck är i säkra händer. Dessutom är vår däckförvaring både bekväm och praktisk för dig som kund. Du slipper att transportera dina däck fram och tillbaka mellan säsongerna, vilket sparar både tid och ansträngning.

Mer än bara däckförvaring – Vi sköter dina däck

På vårt däckhotell tar vi hand om mer än bara förvaring av dina däck. Vi erbjuder även tjänster som däckkontroll, där vi kan granska dina däcks skick och säkerställa att de är i toppform inför nästa säsong. Dessutom kan vi även utföra rengöring av dina däck, vilket bidrar till att förlänga deras livslängd och hålla dem i bästa möjliga skick. Behöver dina däck bytas ut, kan du också lita på att vi hanterar detta åt dig.

Välkommen att uppleva den smidighet, flexibilitet och bekvämlighet som vårt däckhotell i Umeå erbjuder.

Nästa gång du besöker oss, fråga efter vårt däckhotell och upplev skillnaden med Klockarbäckens Däckservice!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2